dilluns, 26 de gener de 2015

2n Concurs de Fotografia Parc Serralada de Marina

El Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina, amb seu a la Biblioteca Elisenda de Montcada, convoca la segona edició del concurs de fotografia de Parc, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors i atractius d'aquest espai natural. 

El certamen s'adreça a tots els públics i els participants han d’enviar les seves obres a l’adreça de correu electrònic p.smarina.cd@diba.cat fins el 31 de maig de 2015. S’hi podran presentar fins a un màxim de quatre fotografies per autor/a. S’accepta qualsevol tècnica i procediment. Les fotografies s’incorporaran periòdicament a la pàgina web del Parc de la Serralada de Marina: http://parcs.diba.cat/web/marina.
El jurat atorgarà 4 premis de 250, 150, 100 i 75 euros respectivament. 

Les imatges premiades i una selecció de les més destacades formaran part d’una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca Elisenda.

A continuació podeu consultar les bases de concurs. Si nou veieu correctament la imatge, teniu la informació en format text:

Bases del 2on Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina

1. El tema és el Parc de la Serralada de Marina. 
2. El concurs és gratuït i obert a qualsevol persona. 
3. S’hi podran presentar fins a un màxim de quatre fotografies per autor/a. Les fotografies hauran de ser inèdites, és a dir, no han d’haver estat mai premiades en cap altre concurs i no haver estat presentades en edicions anteriors. 
4. El format serà digital, en JPEG. Si la foto és horitzontal, el costat màxim serà de 1920 píxels i, si és vertical, el costat màxim serà de 1080 píxels. El fitxer no pot superar les 2 MB. 
5. S’accepta qualsevol tècnica i procediment.  
6. La comissió organitzadora podrà resoldre qualsevol contingència no prevista en aquestes bases. 
7. Les obres s’enviaran a l’adreça de correu: p.smarina.cd@diba.cat abans de les 23:55 del dia 31 de maig de 2015. En el correu s’hi afegirà un arxiu en format word indicant les següents dades:
- Títol de la fotografia
·      - Lloc de presa de la fotografia
·      - Nom i cognoms de l’autor/a
·      - Municipi de residència
·      - Telèfon de contacte
·      - Adreça de correu electrònic
·      - Número associat a la Federació de Catalana de Fotografia, si és el cas.
8. Periòdicament les fotografies s’incorporaran a la pàgina web del Parc de la Serralada de Marina http://parcs.diba.cat/web/marina
9. Els premis són:                                                            
·         1er premi de 250€
·         2on premi de 150€
·         3er premi de 100€
·         4t premi de 75€
10. El veredicte del jurat es farà en acte obert al públic el dia 13 de juny a les 18h a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo, C/ Alt de Sant Pere, 73, de Montcada i Reixac. El veredicte del jurat és inapel·lable.
11. El lliurament de premis es farà el dia 22 de juny a les 19h a la sala Polivalent  de la Biblioteca Elisenda de Montcada, al carrer Tarragona, 32 08150 de Montcada i Reixac. 
12. L’exposició amb les fotografies premiades i una selecció de les més destacades formaran part d’una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca Elisenda de Montcada. 
13. Cal recordar que les activitats fotogràfiques en entorns naturals estan subjectes al Decret 148/1992, de 9 de juny, pel qual es regulen les activitats fotogràfiques, científiques i esportives que poden afectar a la fauna salvatge. 
14. El fet de participar suposa donar autorització a la comissió organitzadora per penjar les fotos a la web indicada al punt 9 i a les xarxes socials de les entitats organitzadores. Els autors de les fotografies mantindran la possessió dels drets d’autor. El Parc de la Serralada de Marina i l’Ajuntament de Montcada i Reixac podran realitzar la difusió i reproducció de les obres premiades només per a l’edició de material divulgatiu del Parc en qualsevol format, de manera indefinida i sempre citant l’autoria de les obres. 
15. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases. La comissió organitzadora resoldrà qualsevol dubte sobre la seva interpretació. 
16. Les dades personals s'utilitzaran exclusivament per qüestions relacionades amb la participació al concurs. Caldrà l'acceptació expressa de la política de protecció de dades. Mitjançant la indicació de les dades, i de conformitat amb el que estableix l'article 6 de la LOPD, s'atorgarà el consentiment inequívoc a la biblioteca Elisenda de Montcada, de Montcada i Reixac, i al Parc de la Serralada de Marina perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades en l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment es podran exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si és el cas, cancel·lació, a l'adreça: Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina. Biblioteca Elisenda de Montcada c/ Tarragona 32 08110 Montcada i Reixac o al correu p.smarina.cd@diba.cat. 
17. L'àmbit territorial del Parc de la Serralada de Marina inclou part dels termes municipals de Montcada i Reixac, Badalona, Tiana, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet. Per més informació podeu consultar la pàgina web del parc: http://parcs.diba.cat/web/marina
Per a més informació truqueu a la Biblioteca Elisenda de Montcada al tel. 93 492 59 59 els matins de dimarts a dissabte de 10 a 14h i les tardes de 16 a 20.30 de dilluns a divendres. 
18. Aquest concurs compta amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia i amb el número de reconeixement 2015-16.

Patrocinadors

Organitzadors

Col·laboradors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada