dijous, 27 de novembre de 2014

Xerrada sobre l'etiquetatge dels aliments i nou Espai Thao

BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA


La darrera xerrada del cicle Alimentació i Salut de la biblioteca Elisenda tindrà lloc el proper dilluns 1 de desembre i porta per títol "Què estem menjant? Consells per llegir bé les etiquetes dels aliments". La realitzarà la nutricionista Graciela Porta Ferraz, de Sticsa, i tractarà sobre un tema que ens afecta a tots com consumidors i que és molt més controvertit del que pot semblar en un principi. 
A la xerrada taller s’explicarà quina és la informació obligatòria que han d’incloure els productes i també es parlarà dels ingredients i de les seves propietats. En relació a la nomenclatura dels productes, es detallaran les possibles al·legacions nutricionals i quines són le estratègies de màrqueting de la indústria alimentaria. L’objectiu és donar pautes per saber quins criteris hem de tenir en compte o quin són els detalls en els quals ens hem de fixar millor per triar i moltes coses més. 
Us convidem a participar en aquest xerrada taller. Podeu portar les etiquetes de productes alimentaris de les quals voldríeu tenir una informació més clara. Serà una xerrada-taller molt
interessant i pràctica! Us hi esperem!

ESPAI THAO

A més, recordeu que a la sala infantil de la biblioteca hem inaugurat l’espai Thao, on destacarem llibres, contes i altres materials que ajudin a promoure els hàbits saludables entre els infants. La iniciativa forma part del programa Thao, adreçat a prevenir l’obesitat infantil. A més, en aquest espai, tenim els quatre “thaoins-capgrossos”, que recomanen als nens menjar sa, jugar, fer exercici físic i estudiar. Els podeu venir a veure amb els vostres fills a la sala infantil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada