dilluns, 2 de juny de 2014

Xerrada sobre creixement personal: Conviure no és de bojos. El poder de les relacions

BIBLIOTECA ELISENDA 

El proper 11 de juny, la Biblioteca Elisenda acull la xerrada “Conviure no és de bojos. El poder de les relacions”, a càrrec de Raül Córdoba, educador, treballador social i formador especialitzat en creixement personal. 
La sessió girarà al voltant de les reflexions present al seu segon llibre, Convivir no es de locos. El poder de las relaciones, que ofereix claus per ajudar les persones a conèixer-se millor per triar conscientment un camí vital que els enriqueixi. 
Per aconseguir-ho, ens explica com aprofitar els recursos que proporciona la convivència, molt útils per superar pensaments i sentiments negatius que impedeixen una relació satisfactòria amb els altres, un vincle fonamental no només per aprendre del món que ens envolta, sinó també per arribar a una comprensió més profunda de nosaltres mateixos.


Raül Córdoba també ha publicat La brújula del cuidador, i ha posat en marxa diferents projectes educatius i socials. És defineix com “motxiller” i ha viatjat pels cinc continents, especialment per Llatinoamèrica.
La cita és el proper dimecres dia 11 de juny, a les 19h. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada