dissabte, 17 de maig de 2014

Novetats al cicle de xerrades Salut i Benestar

BIBLIOTECA ELISENDA
Després d'anunciar la incorporació de l'activitat La dansa i el seu ús terapèutic dins del cicle sobre teràpies de salut i benestar, hem de comunicar que finalment aquesta sessió es cancel·la per problemes d'agenda. La previsió és poder programar-la després de les vacances d'estiu. Preguem perdoneu les molèsties derivades dels canvis de programació. 

Us recordem que avui dilluns 26 de maig, a les 19h, podeu assistir a la conferència: Postura i emocions, on es parlarà de com afecten les emocions de la vida quotidiana a la postura corporal. La xerrada anirà a càrrec del diplomat en Podologia Noel Marín, metge de la clínica Biopie Tot Podologia. L'última conferència del cicle serà el 30 de maig, a les 19:15h sobre medicina xinesa i els mètodes bàsics de diagnòstic i teràpies com la farmacopea xinesa, l'acupuntura, la dietètica i el massatge tuina. El ponent serà Jordi Capdevila, tècnic superior en medicina tradicional xinesa
Cartell del cicle de xerrades.
L'objectiu d'aquest cicle és d'atendre la creixent demanda d'informació sobre aquestes teràpies i fer difusió del fons de salut i benestar que es pot trobar a les dues biblioteques del municipi (Elisenda i Can Sant Joan). Per complementar les conferències, la Biblioteca Elisenda ha preparat una exposició de llibres i material audiovisual sobre aquestes disciplines que es poden endur en préstec. 
La primera xerrada del cicle va tenir lloc el divendres 16 de maig, i va comptar amb la participació d'una trentena de persones, que van poder conèixer les aplicacions terapèutiques de la reflexologia podal de la ma del montcadenc Pascual Bea, diplomat en Reflexoteràpia i director de centre Cuida't-espai de salut integral'. 

El mestre federat i terapeuta de reiki David Mingall també va oferir el 19 de maig una xerrada, amb pràctica inclosa, d'aquesta disciplina, un mètode de creixement personal i de salut natural basat en la meditació, la respiració i l'exercici físic suau. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada