dissabte, 10 de maig de 2014

Cicle de xerrades sobre teràpies complementàries a la medicina tracional

BIBLIOTECA ELISENDA
La Biblioteca Elisenda de Montcada ofereix aquest mes de maig un cicle de xerrades sobre teràpies de salut i benestar complementàries a la medicina tradicional.
La primera xerrada serà el 16 de maig i parlarà sobre reflexologia podal i les aplicacions terapèutiques d'aquesta tècnica basada en l'estimulació de punts als peus, a càrrec del montcadenc Pascual Bea, diplomat en Reflexoteràpia i director de centre Cuida't-espai de salut integral'. Per la seva banda, el mestre federat i terapeuta de reiki David Mingall oferirà el 19 de maig una xerrada, amb pràctica inclosa, d'aquesta disciplina, un mètode de creixement personal i de salut natural basat en la meditació, la respiració i l'exercici físic suau. 

Cartell del cicle de xerrades.
El 26 de maig, la conferència prevista girarà al voltant de les postures i les emocions, per tal d'analitzar com afectes les emocions de la vida quotidiana a la postura corporal. La xerrada anirà a càrrec del diplomat en Podologia Noel Marín, metge de la clínica Biopie Tot Podologia. L'última conferència del cicle serà el 30 de maig, sobre medicina xinesa i els mètodes bàsics de diagnòstic i teràpies com la farmacopea xinesa, l'acupuntura, la dietètica i el massatge tuina. El ponent serà Jordi Capdevila, tècnic superior en medicina tradicional xinesaLes quatre conferències  tindran lloc a la sala polivalent de la biblioteca, a les 19h, a excepció de l'última, que serà a les 19.15h. 
L'objectiu d'aquest cicle és d'atendre la creixent demanda d'informació sobre aquestes teràpies i fer difusió del fons de salut i benestar que es pot trobar a les dues biblioteques del municipi (Elisenda i Can Sant Joan). Per complementar les conferències, la Biblioteca Elisenda ha preparat una exposició de llibres i material audiovisual sobre aquestes disciplines que es poden endur en préstec. 
Mostra de llibres i recursos audiovisuals sobre teràpies complementàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada