dijous, 13 de març de 2014

Xerrada: "Una cambra pròpia. Dones que volen escriure"

BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA
El proper dilluns tenim el plaer de rebre la visita de Sílvia Soler, qui ens parlarà sobre el significat de ser escriptora a la xerrada que porta per títol "Una cambra pròpia. Dones que volen escriure". 
Sílvia Soler és escriptora i periodista. En l'actualitat, entre d'altres ocupacions, tertuliana del programa Divendres de TV3 i col·laboradora del Diari Ara.
Guanyadora del Premi Ramon Llull 2013 amb l'obra L'estiu que comença, publica el seu primer llibre el 1983 i el 2005 li arriba el reconeixement amb l'obra 39+1: l'edat en què una dona sap que el millor home de la seva vida és ella mateixa. En les seves novel·les, poc o molt sempre es parla de l'univers femení i de les situacions emocionals a què s'enfronten les dones protagonistes que hi apareixen. De fet, fa un parell d'anys, l'autora badalonina ja va venir a la biblioteca per participar a una sessió de club de lectura sobre el seu llibre Petons de diumenge, Premi Prudenci Bertrana de novel·la 2008.
La xerrada s'emmarca dins el programa d'activitats de commemoració del Dia de la Dona 2014 de Montcada i Reixac.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada