dimarts, 4 de març de 2014

Guanyadors del concurs La travessa dels Oscar

Com ja sabeu, la nit de diumenge es van conèixer els guanyadors de la 86 edició dels premis de l’Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques de Hollywood, amb dues grans triomfadores: 12 anys d’esclavitud i Gravity. La primera,  dirigida per Steve McQueen, és una història basada en les memòries de l’esclau segrestat Solomon Northup, que s’ha emportat el  guardó a la millor pel·lícula, a la millor actriu de repartiment -Lupita Yong’o-, i a la millor adaptació. 
Fotograma de 12 anys d'esclavitud.
Gravity, una epopeia de ciència ficció amb una factura visual sorprenent, ha sumat ni més ni menys que set guardons, entre ells, el de la millor direcció pel mexicà Alfonso Cuarón. 
Cate Blanchett va emportar-se el premi a la millor actriu per Blue Jasmine, de Woody Allen, i la pel·lícula Dallas Bullet Club (que encara no s’ha estrenat a Espanya) ha acaparat els Oscar a les interpretacions masculines, amb els premis a Matthew McConaughey i Jared Leto.

Fotograma de Gravity

VEREDICTE
Els tres finalistes de la travessa dels Oscar de les Biblioteques de Montcada van encertar un total de 17 de les 24 categories premiades a la gala. Per resoldre l'empat, va ser necessari realitzar un sorteig per decidir el veredicte dels premis, amb els resultats següents:

1er PREMI: Èlia Canga Carruesco – 3 entrades per als Cinemes Montcada
2on PREMI: Lourdes Chouachoua Martínez – 2 entrades per als Cinemes Montcada

Moltes felicitats als guanyadors, i gràcies a tots els participants que han volgut jugar amb nosaltres per demostrar els seus coneixements sobre cinema. Us convidem a conèixer el nostre fons cinematogràfic. Recordeu que amb el carnet d'usuari podeu agafar un total de sis pel·lícules en préstec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada