dimecres, 19 de març de 2014

Club de lectura amb Albert Sánchez Piñol


BIBLIOTECA ELISENDA

La tertúlia del club de lectura del mes de maig comptarà amb un convidat molt especial, l’escriptor Albert Sánchez Piñol, amb qui podrem parlar de Victus i de la seva obra literària. Com molts ja sabeu, Victus és una novel·la històrica que narra la Guerra de Successió espanyola, especialment els fets que van desembocar en l’agònic setge de la Barcelona de 1714.

Com participar?
Si voleu assistir a la trobada, i encara no heu llegit la novel·la, tenim un lot de llibres de Victus disponible per endur en préstec. Podeu demanar els exemplars a la Biblioteca.
El dia de la trobada serà el dimarts 13 de maig a les 19h, a la Biblioteca Elisenda. L'activitat és d'entrada lliure, això sí, recomanem que us hageu llegit el llibre per poder gaudir de la xerrada. 

Font: www.victus1714.com @ferranforne2012

Més informació sobre l’autor
Albert Sánchez Piñol és antropòleg i escriptor. Ha publicat l’assaig satíric Pallassos i monstres sobre vuit dictadors africans. Conjuntament amb Marcello Fois és autor del llibre de narrativa Compagnie difficili (Literalia, 2000), editat a Itàlia. També ha publicat el recull de contes Les edats d’or (Proa, 2001).
La novel·la La pell freda va suposat l’entrada d’Albert Sánchez Piñol en el camp novel·lístic amb una obra sorprenent per la seva força i la seva originalitat. Ha aconseguit un èxit excepcional de venda i crítica i els  drets de traducció han estat venuts a 37 llengües.
Pandora al CongoTretze tristos tràngols, confirmen la qualitat de l'autor. Amb Victus, un fenomen literari  i de vendes, Sánchez Piñol, a més, es converteix en l'escriptor català contemporani més internacional. 
Podeu trobar la major part de les obres de l'autor a les Biblioteques de Montcada: Obres d'Albert Sánchez Piñol al catàleg 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada