dilluns, 24 de febrer de 2014

Nous tallers de l'Escola de Mares i Pares


 BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA 

La Federació de Mares i Pares de Montcada (Fampa) organitza una nova edició de l’Escola de Mares i Pares (EMPA) amb l´objectiu de potenciar una xarxa de formació que doni eines a les famílies en la tasca educativa dels seus fills i filles. La Biblioteca Elisenda acull dos dels seus tallers. El primer, amb tres sessions, porta per títol “Aprendre a resoldre conflictes!”, i el condueix la mediadora Anna Solano.  El segon, de dos sessions, s’anomena “Del que no es parla a casa”, i l’imparteix Mercè Gómez, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.
Podeu consultar les dates i els horaris a continuació:
Febrer-març, Biblioteca Elisenda, 18h
Taller: ‘Aprendre a resoldre conflictes’. 1a sessió: ‘Què són i per què es donen?’ (27 de febrer). 2a sessió: ‘Com reaccionem davant dels conflictes?’ (6 de març). 3a sessió: ‘Eines per gestionar els conflictes’ (20 de març). Totes les sessions es faran a la Biblioteca Elisenda, de 18 a 19.30h. La inscripció es pot fer sencera a tot el taller o bé per sessions.
A càrrec d’Anna Solano, mediadora.

Abril, Biblioteca Elisenda, 18h
Taller: ‘Del que no es parla a casa’
1a sessió (3 d’abril). 2a sessió (10 d’abril)
A càrrec de Mercè Gómez, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.

Les persones interessades a participar en alguna de les sessions poden omplir la inscripció que s’ha repartit entre tots els alumnes de primària i secundària i lliurar-la a l’Ampa de cada escola. La matrícula és gratuïta i es pot fer també a través del correu fampamir@gmail.com. Hi haurà servei de ludoteca gratuït per a les famílies que ho necessiten.
Recordeu també que a les Biblioteques de Montcada podeu trobar informació sobre tots els temes relacionats amb el procés d'educar i orientar els fills al Racó de pares i mares.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada