dimecres, 25 de febrer de 2015

Petit Poeticae. Concurs de poemes escrits per infants.

Dins la programació del sisè cicle de poesia "Poeticae", que es celebra a Montcada i Reixac de febrer a abril, es convoca la quarta edició del Petit Poeticae: Concurs de poemes escrits per infants. La mecànica és senzilla. Tots els nens que ho desitgin poden presentar els seus poemes a les biblioteques de Montcada i Reixac, fins al 21 de març. Els premis seran material escolar i/o entrades per a espectacles familiars. També convidem els més petits a participar a un taller de poesia:

TALLER DE POESIA 
Dimecres 10 de març, a les 17:30h, a la Biblioteca Elisenda
Amb motiu d'aquest concurs, s'ofereix una sessió per tal d'incentivar l'escriptura poètica entre els més petits, a càrrec de membres del Grup 7 de Cors.Cal fer inscripció prèvia, o be presencialment, o bé per telèfon, a la Biblioteca Elisenda de Montcada, ja que el mateix dia del taller només s'hi podrà accedir si hi ha places disponibles.

Recordeu a més que podeu venir a les biblioteques a mirar i llegir llibres de poesia infantil!


ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS
Dimecres 25 de març, a les 18h, a la Biblioteca Elisenda 
Es llegirà el veredicte del jurat i es lliuraran els premis corresponents. A continuació, es farà la lectura dels poemes premiats. Amb la participació d'alumnes de música i teatre dels cursos i tallers municipals. 

Podeu llegir les bases de concurs a continuació:

CONVOCATÒRIA
Hi haurà una única convocatòria en la qual podran participar tots els nois i noies, nascuts entre 2008 i 2002 (ambdós inclosos) i que compleixin aquestes bases.


BASES
1. S’establiran dues categories segons els anys de naixement:
Categoria A: Nascuts el 2008, 2007, 2006 i 2005
Categoria B: Nascuts el 2004, 2003 i 2002

2. Els poemes poden ser escrits en català o castellà, indistintament, mecanografiats o manuscrits, per una sola cara. El jurat pot desestimar el treball presentat si la lletra escrita a mà no és prou clara com per poder llegir el poema íntegrament.

3. El tema del poema s’ha de basar en un lloc del municipi que tingui una relació especial amb el noi/a (el seu carrer, la plaça on juga, la seva escola, etc.) i l’extensió és lliure. Els poemes han de ser originals i inèdits. Cada participant pot presentar un màxim de tres poemes.

4. Els participants poden optar entre presentar la seva obra en format paper o en format electrònic.

5. En cas que la presentació es faci en paper, cada poema s’ha de presentar en fulls DIN A4, dins d’un sobre tancat. Cada poema s’ha de presentar per separat dins d’un sobre diferent a l’exterior del qual s’ha d’especificar el nom del concurs, la categoria,  nom, cognoms, adreça, telèfon, any de naixement i edat de l’autor.

6. En cas que la presentació es faci per correu electrònic, caldrà enviar el poema en un arxiu que es pugui obrir fent servir un processador de text. El correu electrònic ha d’indicar a l’assumpte el nom del concurs i la categoria, i ha d’incorporar les dades següents: nom, cognoms, telèfon, adreça, any de naixement i edat de l’autor.

7. Els exemplars presentats no es retornaran.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DELS TREBALLS
Dissabte 21 de març de 2015. Els treballs es presentaran a qualsevol de les dues biblioteques públiques de Montcada i Reixac o a l’adreça de correu electrònic: b.montcada.em@diba.cat

PREMIS
S’escollirà un poema guanyador per a cadascuna de les categories. Els premis consistiran en lots de material escolar i entrades a espectacles.
El jurat podrà declarar deserts els premis si així ho creu convenient.

JURAT
Un membre de les biblioteques Públiques de Montcada.
Un membre de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac
Un membre especialitzat del món de la literatura i la poesia.

VEREDICTE
El veredicte del premi es farà públic el dimecres 25 de març de 2015, a les 18 hores a la Biblioteca Elisenda de Montcada. Al mateix temps, els poemes premiats es penjaran al bloc de les Biblioteques de Montcada,  i també al facebook i a la web de la Regidoria de Cultura i Patrimoni.

LLIURAMENT DELS TREBALLS
Biblioteca Pública Montcada i Reixac Centre (c. Tarragona, 32). Tel. 93 492 59 59
Biblioteca Pública Can Sant Joan (c. Turó, 45). Tel. 935 75 19 01
En l’horari habitual de les biblioteques.
Per correu electrònic, a l’adreça b.montcada.em@diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada