dijous, 28 de novembre de 2013

Xerrada i activitat solidària dedicada a les malalties neurodegeneratives

Les Biblioteques de Montcada i Reixac col·laborem amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties neurodegeneratives. Amb aquest objectiu, hem preparat exposicions amb llibres i audiovisuals que ens apropen la realitat de patologies com l’Alzheimer, el Parkinson o l’Esclerosi des de diferents punts de vista. La mostra inclou manuals divulgatius, relats personals, i, fins i tot, contes infantils. La trobareu a les biblioteques del 2 al 14 de desembre.
Per completar les exposicions, la Biblioteca Elisenda de Montcada acull la xerrada divulgativa “Entendre les malalties neurodegeneratives: un treball de tots”, a càrrec de Juan Rodriguez, el proper dilluns 3 de desembre a les 19h. Us hi esperem!
Com que volem que els nostres usuaris siguin els protagonistes d'aquesta campanya de difusió i sensibilització, us demanem la vostra col·laboració. Us convidem a escriure missatges de suport i a plasmar els vostres pensaments sobre l’impacte social i personal d’aquestes malalties. Els missatges els penjarem a les biblioteques i serviran per donar ànims a malalts, familiars i cuidadors. També us encoratgem a col·laborar amb les vostres aportacions econòmiques, que també podreu fer a les biblioteques, i que es donaran a la Marató de TV3. Els diners aniran destinats a la investigació biomèdica sobre aquestes malalties. La gala televisada es retransmetrà el proper diumenge 15 de desembre.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada