dilluns, 23 de setembre de 2013

Taller-teatre de poesia: Barques de paper


BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA

Des de la biblioteca us convidem a participar en un taller ben especial. Una activitat per a tota la família on gaudirem plegats de la màgia de la poesia. Jugarem amb els versos de Salvador Espriu i amb les nostres veus. L'actriu i pedagoga Mireia Chalamanch serà l'encarregada de conduir la sessió.


Amb la creació i coordinació plàstica de Cristina Sanz, ens aproparem a la poesia de Salvador Espriu a través del poema Barques de paper, fent ús de la interpretació, la dansa, les arts plàstiques i visuals, i també de la ciència! De mica en mica anirem comprenent i aprenent el poema, paraula per paraula, vers a vers, utilitzant jocs poètics fins a recitar el poema com si fóssim una orquestra, una companyia de teatre o un grup artístic en ple procés creatiu.
Els nens i nenes s’emportaran, o bé un vaixell o bé un mar en moviment o un so d’abelles, i un poema, una estrofa, un vers...però, sobretot, la paraula poètica d’Espriu.


L'activitat forma part de la programació del cicle Poeticae, un certamen teatral i literari organitzat per l'Ajuntament de Montcada i Reixac, en una edició dedicada a homenatjar la figura de Salvador Espriu en el centenari del seu naixement. 

L'activitat és gratuïta. Cal inscripció prèvia, o bé presencialment, o bé per telèfon, a la Biblioteca Elisenda de Montcada. El mateix dia del taller només s’hi podrà accedir si hi ha places disponibles.Dimecres 9 d'octubre, a les 18h, 
a la Biblioteca Elisenda de Montcada
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada