dimecres, 14 d’agost de 2013

Audiollibres, quan els llibres s'escolten


Els audiollibres són llibres parlats, llegits en veu alta per narradors professionals. Per aquesta raó són una magnífica opció per apropar la literatura a persones que, per diferents motius, presenten dificultats per llegir, ja sigui per problemes de visió, malalties, etc.A més, els audiollibres són una interessant alternativa per gaudir de la lectura quan tenim poc temps, ja que ens permeten compaginar-la amb activitats tan quotidianes com caminar o conduir.A les biblioteques de Montcada tenim una tria de títols en format CD audio que es poden agafar en préstec.
Exposició de novetats d'audiollibres a la Biblioteca Elisenda.

Des de la Xarxa de Biblioteques també s’ofereix el servei gratuït de descàrrega d'audiollibres en mp3, en català i castellà. El catàleg està format per obres clàssiques i actuals, en català i castellà, que es troben agrupades en sis categories: autoajuda, novel·la per adults, novel·la juvenil, assaig, relats i obres clàssiques. Per accedir al sistema és necessari disposar del carnet de biblioteca.  Es pot accedir des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet.
Aquí teniu el llistat de títols disponibles, tant per descarregar en mp3 com en format CD audio, que podeu demanar a les biblioteques de Montcada: AUDIOLLIBRES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada