divendres, 7 de juny de 2013

Presentació de la darrera obra inèdita de Tolkien

BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA


Els aficionats a la literatura de J.R.R. Tolkien estan d’enhorabona. Acaba de publicar-se La caída de Arturo, una obra inèdita de l’autor de El senyor dels anells. I tenim el plaer de poder fer la presentació del llibre a la biblioteca. La cita és el proper dissabte 15 de juny, al migdia (12h). El llibre, editat per Minotauro, serà presentat per Ismael Àvalos i Daniel Morera, de la Sociedad Tolkien Española
El poema La caiguda d’Artur (The Fall of Arthur) va ser escrit per Tolkien uns anys abans que El Hobbit i, tot i que es coneixia la seva existència, la seva publicació suposa tota una sorpresa editorial.

La història s’inspira en els relats medievals sobre el Rei Artur de Geoffrey de Monmouth i Thomas Malory, i es centra en els darrers dies del regnat del fundador de l’Ordre de la Taula Rodona.
El llibre narra episodis com l’expedició del rei a les llunyanes terres paganes, la fugida del la reina Ginebra de Camelot i la gran batalla naval després del retorn d’Artur a Gran Bretanya.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada