divendres, 21 de juny de 2013

Marc Pastor presenta Bioko a la Biblioteca Elisenda

Aquest proper divendres Marc Pastor visitarà la biblioteca Elisenda per parlar de Bioko, la seva darrera novel·la, una història d’aventures, amb tocs de ciència ficció i misteri, que ens situa a l’Àfrica colonial del segle XIX. La cita és el proper divendres 28 de juny a les 19h. L’entrada és lliure.L’argument del llibre gira al voltant d’un soldat destinat a l’illa de Bioko (Fernando Poo) com a càstig per haver venut armes als seus enemics. Aquest soldat, un protagonista conegut pels lectors de Pastor, ja que es tracta d’un jove Moisés Corvo –el policia justicier de La mala dona- s’haurà d’enfrontar amb la investigació d’uns crims i amb els nombrosos i sorprenents misteris que amaga l’illa.
La novel·la sorprèn per barrejar ingredients del gènere negre, terror, misteri i ciència ficció en un còctel trepidant ple d’aventures i girs inesperats. Un homenatge a la literatura de clàssics com Juli Verne, Stevenson o Joseph Conrad, que també incorpora referències a sèries tan populars com Lost o C.S.I., entre altres.

La trobada, organitzada amb el club de lectura de ciència ficció i fantasia Unicorns Mecànics, permetrà a lectors i aficionats d’aquests gèneres intercanviar opinions amb Pastor, un escriptor que s’ha consolidat al panorama de la literatura catalana amb només tres novel·les: Montecristo, La mala dona i L’any de la plaga, i que ha popularitzat el terme “culturalment dispers” per definir-se a sí mateix i parlar d’una generació que ha crescut en un entorn digital on les referències culturals tant poden provenir del llibres com de videojocs.
El club de lectura Unicorns Mecànics està dirigit per l’Ismael Ávalos i la Raquel Lozano, equip del programa El vuelo del Fènix, de Montcada Ràdio. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada