dimarts, 4 de juny de 2013

Exposicions al dia


BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA

Aquest mes de juny tenim un munt de propostes i recomanacions del nostre fons que no us podeu perdre.
Hem preparat una mostra de llibres i contes sobre papallones per complementar la xerrada-taller Les papallones de la Serralada de Marina, a la que esteu convidats a participar. La cita és el 5 de juny a la tarda a les 18h. Cal inscripció prèvia.

Mostra de llibres i contes sobre el món de les papallones.

Amb l’exposició Veus de l’Àfrica us proposem apropar-vos a les diferents cultures d’aquest gran continent amb una tria de novel·les que de ben segur us sorprendrà. 
Exposició Veus de l'Àfrica.

I tant si us agrada el còmic com si no, no ens cansarem de recomanar-vos llegir algun dels àlbums de la mostra Novel·la gràfica: còmic adult?, una panoràmica d’autors i obres que ens demostra com a través del llenguatge del còmic es pot arribar a tot tipus de públics i com els llibres il·lustrats són també una magnífica opció de lectura per a adults.

Mostra MÚSICA I +
Pel que fa a recomanacions musicals, seguim renovant la nostra selecció de la mostra MÚSICA I +, que recull recomanacions relacionades amb els festivals o concerts que tenen lloc en els propers mesos. Ara tenim sobre la taula una tria al voltant d'aquests tres festivals: Sonar, Festival dels Jardins de Pedralbes i PopArb, una oferta tan diversa com suggerent. 


A la sala infantil continuem amb la música i dediquem un espai a la música clàssica i l'òpera per a nens i nenes, amb l’objectiu de destacar un recull de materials que transmeten als més petits la màgia d’aquests gèneres musicals d’una manera divertida i didàctica. 
Exposició de música clàssica a la sala infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada