dimarts, 28 de maig de 2013

Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Commemorem el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones amb exposicions que reuneixen llibres i materials sobre dona i salut a les biblioteques Elisenda i Can Sant Joan. Es poden visitar fins el dia 7 de juny. Per complementar les exposicions, també hem preparat una guia de lectura sobre aquests temes que podeu passar a buscar per les biblioteques o, si ho preferiu, descarregar des d'aquest bloc.
Imatge de l'exposició a la Biblioteca Elisenda de Montcada.
Les exposicions s’inscriuen al programa organitzat per l’Ajuntament de Montcada,  on col·laboren centres cívics, equipaments esportius i entitats del municipi amb xerrades, activitats esportives i tallers. Totes les propostes es poden consultar al següent enllaç.
La celebració d’aquesta diada sorgeix a partir d'una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l'any 1987 a Costa Rica. La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació, i on la salut de les dones fos la protagonista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada