dimecres, 24 d’abril de 2013

Exposicions al dia


BIBLIOTECA ELISENDA

Públic infantil
A la sala infantil encara podeu trobar en exposició llibres sobre Sant Jordi. A més, hem decorat la sala en honor als personatges d’aquesta llegenda. Alguns d’aquests contes els vau poder mirar i llegir els nens i nenes que van visitar el Racó de contes de la parada de les biblioteques a la Fira del Llibre de Montcada. Ara tornen a la biblioteca i els podeu agafar en préstec si voleu gaudir amb la lectura d’ una rondalla que cada any torna per retrobar-nos amb la tradició de regalar roses i llibres.També teniu al vostre abast la tria de contes: Mons Fantàstics, que ens apropa a les millors històries per viatjar a mons imaginaris i viure milers d’aventures, i sense haver de sortir de la biblioteca. La mostra inclou llibres per a nens i nenes de totes les edats, des de contes d’imatges adreçats a petits lectors fins a narracions per a nois i noies fins a 14 anys.


Germans Grimm per a tots els públics
Abans d’aquest divendres, encara esteu a temps de venir a veure l’exposició Els Grimm a la catalana, que, de fet, no és una mostra pròpiament dita, sinó un suport expositiu format per la reproducció en cartró de les 5 lletres de la paraula Grimm il·lustrades pel dibuixant Joma on també s’han imprès contes.


Música de pel·lícula
A la planta -1 de la biblioteca també trobareu una tria musical, aquest cop centrada en bandes sonores de pel·lícules, on es poden trobar veritables joies del gènere.
Podeu buscar totes les bandes sonores disponibles a les Biblioteques de Montcada i Reixac fent una cerca al catàleg per música de pel·lícules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada