divendres, 8 de març de 2013

Maternitats, una exposició sobre el vincle entre mares i fills d'arreu del món

BIBLIOTECA ELISENDA

Fins a finals de mes la biblioteca acull l'exposició Maternitats, una mostra fotogràfica que us volem recomanar per la seva qualitat i exquisida sensibilitat. No us la podeu perdre!
Us remetem a la informació publicada sobre l'exposició: 
Maternitats és un projecte compost per una sèrie de fotografies instantànies fetes arreu del món en les quals apareix una mare i el seu fill.
A través d’aquestes imatges i els textos que les acompanyen, del fotògraf i periodista Bru Rovira (Premi Ortega i Gasset, 2004), vam viatjar per països i cultures diferents. Tot i que les situacions poden ser molt adverses —guerra, malaltia, fam, pobresa, catàstrofe natural, presó—, les fotografies capten la maternitat com una relació única en què destaquen la bellesa i l’amor.
En paraules de Bru Rovira, «la relació entre una mare i el seu fill pertany a aquest univers immaterial, privat i íntim capaç de sobreviure a qualsevol situació per molt malament que vagin les coses».

Una de les imatges que recull l'exposició Maternitats.
Maternitats es pot visitar del 6 al 30 de març, a la planta 0 de la biblioteca.

L’exposició forma part del Programa  de Cooperació Internacional de la Fundació ”la Caixa”. Aquest Programa se suma, des del 1997, al compromís solidari de contribuir a eradicar la pobresa mitjançant la promoció i el suport del desenvolupament socioeconòmic sostenible de les poblacions més vulnerables d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. El Programa desenvolupa també activitats de sensibilització i formació amb l’objectiu d’impulsar noves vies de diàleg i debat social, per mitjà de conferències, seminaris, tallers, exposicions i publicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada