dimarts, 19 de març de 2013

Exposicions al dia: literatura romàntica i novel·la històrica juvenil

BIBLIOTECA ELISENDA

LITERATURA ROMÀNTICA
Arriba la primavera, i hem volgut dedicar una exposició a la literatura romàntica amb una tria de títols per a tots els gustos, des dels clàssics universals com Orgull i prejudici, de Jane Austen, o Cims borrascosos, de Emily Brönte, als autors més populars, com Danielle Steel, Nora Roberts o Federico Moccia. Tampoc deixem de banda les darreres novetats del gènere “chick lit”, amb títols d’escriptores com Marian Keyes o Sílvia Soler, que parlen de la recerca de l’amor amb sentit de l’humor.
Per complementar l'exposició, hem preparat una guia de lectura sobre aquest popular gènere, que podeu consultar en el següent enllaç: Guia de lectura. Novel·la romàntica.
I recordeu que, tot i que la exposició és a la Biblioteca Elisenda, a la Biblioteca Can Sant Joan també trobareu un important fons de novel·la romàntica al vostre abast.

Exposició de literatura romàntica.

NOVEL·LA HISTÒRICA JUVENIL  
Pensant en el públic juvenil, també hem creat un aparador de novel·la històrica que recull títols plens d’aventures i misteri. Si teniu curiositat per conèixer com era la vida en altres èpoques no us la podeu perdre. 

Aparador de novel·la històrica juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada