dimecres, 13 de març de 2013

Escola de Mares i Pares: Xerrada sobre com educar amb valors

BIBLIOTECA ELISENDA

El proper dijous 14 de març, a les 18h, la biblioteca acull la xerrada: Com educar amb valors, a càrrec de Daniel Gabarró, mestre, psicopedagog, docent universitari i col·laborador habitual del programa L'Ofici de Viure, de Catalunya Ràdio.
La xerrada forma part de l'Escola de Mares i Pares (EMPA), un projecte impulsat per la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (FAMPA), amb el suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac. La iniciativa porta tres anys en funcionament i aquest és el segon any que les biblioteques de Montcada tenim el plaer de poder col·laborar, tant oferint un espai de trobada com recomanant lectures i recursos audiovisuals d'interès.

Imatge d'arxiu del taller Alternatives al càstig, una de les propostes del programa de l'EMPA del passat curs. L'activitat es va realitzar a la Biblioteca Elisenda al febrer de 2012 amb notable èxit de participació.
En aquest sentit, aquest any, des de les biblioteques hem elaborat les següents guies de lectura, on fem una tria títols que amplien els temes tractats a la xerrades i conferències que s'imparteixen dins d'aquest programa de l'EMPA:
Adolescents: com marcar límits i evitar conductes de risc
- Educar amb valors
Per promoure la participació, l'EMPA ofereix un servei de ludoteca gratuït durant la xerrada per als nens de 3 a 12 anys de les famílies assistents. Cal inscripció prèvia: famparmir@gmail.com

Biblioteca Elisenda: dijous 14 de març, a les 18h.
L'activitat es durà a terme a la Sala Polivalent (3a planta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada