divendres, 8 de març de 2013

Dones Singulars...i de Novel·la

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona hem preparat l'exposició Dones Singulars, que us aproparà a dones que han destacat al llarg de la història en diferents àmbits. També hem dedicat un espai propi dins  d’aquesta mostra, que hem volgut anomenar Dones de Novel·la, on hem volgut destacar una sèrie de títols protagonitzats per personatges femenins, que us portarà a descobrir la realitat de les dones a altres societats i països, i també a conèixer més a fons la manera de viure de les nostres mares, àvies, besàvies...

Exposicions Dones Singulars i Dones de Novel·la
Com que aquesta setmana ens ha visitat la Rosa Regàs, també tenim una petita exposició sobre aquesta escriptora. Molts dels seus llibres estan actualment en préstec, però els podeu reservar. A la xerrada del passat dimecres, organitzada per la Regidoria de Dona i Igualtat, van assistir una 70 de persones, la majoria dones, que van poder escoltar les reflexions d’una autora que des del seu assaig La desgràcia de ser dona denuncia les injustícies d’una societat masclista i patriarcal i defensa la necessitat de continuar lluitant per assolir la llibertat en tots el àmbits de la vida.
Rosa Regàs, en un moment de la xerrada del passat dimecres. Al seu costat,  Judith Mojeda, responsable de la Regidoria de Dona i Igualtat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada