dimecres, 27 de febrer de 2013

Dia Internacional de la Dona a les biblioteques

Com en els darrers anys, les biblioteques de Montcada i Reixac col·laboren en el programa d’activitats del Dia Internacional de la Dona, que, a més de celebrar-se el 8 de març, inclou propostes culturals per a tots els gustos entre els dies 4 i 31 de març.  
Aquest cop tenim el plaer de comptar amb la presència de l’escriptora Rosa Regàs, per parlar del seu llibre La desgràcia de ser dona. La xerrada és el proper dimecres 6 de març, a les 19h, a la sala polivalent de la biblioteca Elisenda. L’entrada és lliure.

El 6 de març l'escriptora Rosa Regàs visitarà la Biblioteca Elisenda per parlar del seu llibre La desgràcia de ser dona.
Una altra proposta al voltant d’aquesta commemoració és la mostra Dones Singulars, una exposició amb fons de les biblioteques que ens aproparà a dones que han destacat al llarg de la història. Es pot visitar del 4 al 23 de març a la Biblioteca Elisenda.
Per completar aquesta exposició, també hem preparat la guia de lectura Dones Singulars, protagonistesde la Catalunya moderna, centrada en títols sobre dones que han obert nous camins en diferents àmbits de la nostra societat, i que també podeu agafar en préstec a les biblioteques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada