dijous, 20 de desembre de 2012

Taller "Campana sobre campana" i exposicions de Nadal


BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA

Una trentena de nens i nenes van participar ahir al taller de manualitats “Campana sobre campana” que es va realitzar a la Biblioteca Elisenda, dins de la programació d’activitats de les Festes de Nadal, a Montcada i Reixac. El taller va ser tot un èxit, ja que es van exhaurir totes les places. 
Els nens participants van dissenyar la seva campana de Nadal amb materials reciclats a partir d’un got de iougurt, papers de colors i purpurina. 
Com que a la biblioteca necessitem silenci, vam buscar una solució per tal que les campanes no fossin molt sorolloses, i la vam trobar fent els batalls de tela. Tot i aquest detall, el que sí que us podem assegurar és que han quedat ben maques i que segur que a hores d’ara moltes de les campanes estan decorant arbres de Nadal i fins i tot pessebres.
Campanes realitzades pels nens i nenes participants al taller.

Us volem recordar també que, si passeu per la biblioteca, podreu veure les exposicions que hem preparat sobre el Nadal, amb llibres, música i pel·lícules per a grans i petits. A més de contes infantils, trobareu llibres de cuina i de decoració per preparar plats especials per aquests dies assenyalats i trobar idees per guarnir la casa. 


Contes de Nadal a la sala infantil.

Propostes de Nadal per a totes les butxaques, a la planta 0 de la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada