dijous, 26 de juliol de 2012

BASES DEL 2n CONCURS PETIT POETICAE


Aquí teniu les bases del 2n. concurs infantil de poemes. Els treballs es poden presentar fins el 25 d'octubre a les dues biblioteques de Montcada o per correu electrònic. Els guanyadors s'enduran lots de material escolar i entrades a espectacles. 
I recordeu que podeu venir a les biblioteques a mirar i llegir llibres de poesia infantil. 
Bon estiu!

PETIT POETICAE. CONCURS DE POEMES ESCRITS PER INFANTS. 2ª EDICIÓ.

1.   Hi haurà una única convocatòria on hi podran participar tots els nois i noies nascuts entre 2006 i 2000 (ambdós inclosos) i que compleixin aquestes bases.

2.   S’establiran dues categories segons els anys de naixement:
Categoria A: Nascuts en 2006, 2005, 2004 i 2003
Categoria B: Nascuts en 2002, 2001 i 2000

3.   Els poemes poden ser escrits en català o castellà, indistintament, mecanografiats o manuscrits, per una sola cara. El jurat pot desestimar el treball presentat si la lletra escrita a mà no és prou clara per poder llegir-se el poema íntegrament.

4.   El tema i l’extensió dels poemes és lliure. Els poemes han de ser originals i inèdits. Cada participant pot presentar un màxim de tres poemes.

5.   Els participants poden optar entre presentar la seva obra en format paper o en format electrònic.

6.   En cas que la presentació es faci en paper, cada poema s’ha de presentar en fulls DIN A4, dins d’un sobre tancat, a l’exterior del qual s’ha d’especificar el nom del concurs i la categoria. Cada poema s’ha de presentar per separat, dins d’un sobre diferent. Al sobre hi ha d’haver el nom, cognoms, adreça, telèfon, any de naixement i edat de l’autor.

7.   En cas que la presentació es faci per correu electrònic, caldrà enviar el poema en un arxiu que es pugui obrir fent servir un processador de text. El correu electrònic ha d’indicar a l’assumpte el nom del concurs i la categoria,  i ha d’incorporar les dades següents: nom, cognoms, telèfon, adreça, any de naixement i edat de l’autor.

8.   El termini màxim per a la presentació de treballs és el 25 d’octubre de 2012. Els treballs es presentaran a qualsevol de dues biblioteques públiques de Montcada i Reixac o a l’adreça de correu electrònic b.montcada.em@diba.cat

9.   PREMIS: S’escollirà un poema guanyador per a cadascuna de les categories. Els premis consistiran en lots de material escolar i entrades a espectacles.

10.  El jurat podrà declarar deserts els premis si així ho creu convenient.

11. El veredicte del premi es farà públic el dimarts 30 d’octubre, a les 18 h. a la Biblioteca Elisenda de Montcada. Al mateix temps, els poemes premiats es penjaran al bloc de les Biblioteques de Montcada.  

12.  Els exemplars presentats no es retornaran.

13. El jurat estarà format per :

. Un membre de les biblioteques Públiques de Montcada.
· Un membre de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.
· Un membre especialitzat del món de la literatura i la poesia.  

LLIURAMENT DE TREBALLS:

Biblioteca Pública Montcada i Reixac Centre (c. Tarragona, 32). Tel. 93 492 59 59
Biblioteca Pública Can Sant Joan (c. Turó, 45). Tel. 935 75 19 01
En l’horari habitual de les biblioteques.
Per correu electrònic, a l’adreça b.montcada.em@diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada