dilluns, 25 de juny de 2012

Els pirates arriben a la biblioteca! A l'abordatge!

BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA

A la biblioteca ja ha arribat l'estiu. I amb l’estiu, els pirates.
No només hi van haver pirates al Carib. A la Mediterrània ja n'hi havien a l'època romana. De fet, a la ficció, ja apareixen amb Astérix, o fins i tot amb Peter Pan, que va lluitar contra el Capità Garfi al País de Mai Més.
L'èxit de la saga de Jack Sparrow ens permet apropar-nos a conèixer a tots els piratesbucanerscorsaris i filibusters que el van precedir. Noms llegendaris com els de SilverMorganel capità BloodDrakeBarbarroja i Barbanegra, que es van fer famosos gràcies a la literatura d'aventures.

Exposició sobre els pirates, a la sala infantil de la Biblioteca  Elisenda.

Teniu al vostre abast contes i llibres de coneixements sobre el món dels pirates.
Els pirates sempre ens han resultat atractius perquè ens acosten a aquesta idea romàntica de la llibertat d'acció del que es troba fora de la llei.
A mésens mostren una imatge i uns símbols que els identifiquen plenament i que arriben fins els nens d'aquesta època a través de jocs i disfressesel pegat a l'ullla cama de fustael garfiel cofre del tresor o el lloro sobre l’espatlla... i, sobretot, la bandera negra amb la calavera sobre dues tíbies creuades.

Hem decorat la sala infantil amb motius de pirates. Veniu a veure-la!
El vaixell pirata navega per la biblioteca ara que ja ha arribat l'estiu.
En els llibres que exposem no trobareu efectes especials, però  us endinsaran en un món real que es fa més i més gran amb la imaginació, el joc i la lectura.
Hi ha més pirates a a la biblioteca que en tot el Carib, algun fins i tot pot ser Montcada. ¡Descobreix-los aquestes vacances!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada