dijous, 15 de desembre de 2011

Inscripcions obertes als clubs de lectura

La tercera temporada del club de lectura de la Biblioteca Elisenda de Montcada es consolida com lloc de trobada per a aquelles persones que volen compartir les seves experiències com a lectors.
Des de la biblioteca, i amb les propostes dels participants, proposem un títol per llegir cada mes i us convoquem a una reunió posterior per comentar tot allò que us hagi suggerit el llibre triat. Les tertúlies estan conduïdes per una moderadora que s’encarrega d’obrir el diàleg i aportar informació d’interès sobre l’obra. El propòsit no és fer una anàlisi exhaustiva de la lectura sinó afavorir l’intercanvi d’opinions i punts de vista. Els participants rebran una fitxa sobre els autors i els llibres per tal que puguin aprofundir en el coneixement de les obres. Ja podeu consultar el llistat de llibres a comentar de la temporada 2012.
El club de lectura de la Biblioteca Can Sant Joan, anomenat Racó de la Lectura, també segueix la seva trajectòria mensual amb noves propostes de lectura. Si aneu consultant el bloc podeu veure el llibre triat cada mes.
L’activitat és gratuïta a les dues biblioteques però cal fer una inscripció prèvia. Us podeu apuntar tot l’any o també només a sessions puntuals. Podeu demanar informació a les mateixes biblioteques, per telèfon o per correu electrònic. Les places són limitades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada