dijous, 28 de juliol de 2011

Manuals gratuïts per iniciarse en Internet amb Cibernàrium

BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA
L’espai Cibernàrium és un lloc de referència per a totes les persones interessades en formar-se en noves tecnologies. El centre és conegut per oferir activitats gratuïtes d'iniciació en el món d'Internet. Moltes biblioteques de Barcelona ofereixen també aquests tallers a diferents barris de la ciutat. Només cal tenir el carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques per poder fer la inscripció. Ara, a més, si voleu aprendre des de casa o des dels ordinadors de qualsevol biblioteca pública, disposeu d’uns manuals gratuïts que es poden descarregar des d’aquesta adreça web:

La col·lecció consta de 12 volums de petit format (de prop de 40 pàgines cadascun) que expliquen en clau didàctica i senzilla els recursos que les tecnologies de la informació i la comunicació posen al nostre abast perquè puguem informar-nos, explorar les xarxes socials, fer diferents gestions o buscar feina.
Alguns dels temes que tracta la col·lecció Inicia't en Internet. Manuals Cibernàrium d'alfabetització digital són: l'ordinador i les seves parts, Internet i la navegació web, serveis interactius des del mòbil, xarxes socials i control parental, comerç electrònic...
Aquests manuals, editats per Cibernàrium en el marc del Pla d'Alfabetització i Capacitació Digital per Barcelona 2010 – 2015, tenen per objectiu millorar les competències tecnològiques del ciutadans. Els manuals els podeu consultar a la Biblioteca Elisenda de Montcada. També estan disponibles als següents llocs com a material de consulta:
- Els espais de pràctica i navegació del Cibernàrium del Parc Tecnològic Barcelona Nord.
- Les 36 biblioteques públiques de la xarxa de  Biblioteques de Barcelona.
- Els 51 Centres Cívics de Barcelona
- La xarxa catalana de telecentres PuntTIC.

Si voleu més informació, podeu trucar al telèfon 932 917 610 o visitar la web de Cibernàrium 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada