dimecres, 19 de gener de 2011

Nova temporada del club de lectura

La segona temporada del club de lectura de la Biblioteca Elisenda de Montcada es consolida com lloc de trobada per a aquelles persones que volen compartir les seves experiències com a lectors. Des de la biblioteca us proposem un títol per llegir cada mes i us convoquem a una reunió posterior per comentar tot allò que us hagi suggerit en llibre triat.

Les tertúlies estaran conduïdes per una moderadora que obrirà el diàleg i aportarà informació d’interès sobre l’obra. El propòsit no és fer una anàlisi exhaustiva de la lectura sinó afavorir l’intercanvi d’opinions i punts de vista.

Els participants rebran una fitxa sobre els autors i els llibres per tal que puguin aprofundir en el coneixement dels mateixos. L’activitat és gratuïta però cal fer inscripció prèvia, ja que el número de participants està limitat a 15.

Els llibres de les tertúlies estaran disponibles per préstec aproximadament un mes abans del dia de la convocatòria de la tertúlia. La majoria dels títols els podreu trobar en versió catalana i castellana. El calendari de tertúlies pel 2011 és el següent:

- 11 de gener. La aventura del tocador de señoras, d’Eduardo Mendoza.
- 8 de febrer. El gust amarg de la cervesa, d’Isabel Clara Simó.
- 8 de març. Seda, d' Alessandro Baricco.
- 12 d’abril. Pa negre, d’Emili Teixidor.
- 10 de maig. Wilt, de Tom Sharpe.
- 14 de juny. Bogeries de Brooklin, de Paul Auster.
- 13 de setembre. La fiesta del chivo, de Mario Vargas Llosa.
- 11 d’octubre. Bartleby y compañía, d’Enrique Vila Matas.
- 15 de novembre. La sonrisa etrusca, de José Luis Sampedro.
- 13 de desembre. Fahrenheit 451, de Ray Bradbury.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada