dimarts, 21 de setembre de 2010

A les Biblioteques de Montcada i Reixac llegir poesia té premi!

Del 20 de setembre al 8 d'octubre, a tothom qui demani en préstec un llibre de poesia se li lliurarà una invitació vàlida per a un dels dos espectacles de pagament del cicle POETICAE.
POETICAE és un seguit d'actes i espectacles a l'entorn de la poesia que es portaran a terme a diversos espais de la ciutat des del 23 de setembre al 14 d'octubre. El programa inclou activitats sobre l'obra de poetes tan reconeguts com Miguel Hernández o Federico García Lorca i també dona veu als creadors més actuals.
El cicle, a la vegada, vol ser una celebració i commemoració del centenari del naixement del crític literari i periodista Juan Ramón Masoliver.

El programa, que podeu consultar a l'agenda del web de l'Ajuntament de Montcada, també es pot descarregar en format pdf.

I si voleu més informació, les Biblioteques de Montcada i Reixac oferim una petita mostra de llibres dels autors tractats al cicle.
A més, el proper dijous 30 de setembre, a les 20h, la Biblioteca Elisenda de Montcada acollirà l'espectacle Caminar el Silenci, un muntatge sobre l'obra poètica de Lluís Solà, considerada com una de les més sòlides de la literatura catalana contemporània. Aquesta proposta escènica està protagonitzada per l'actriu Carme Brugarola i dirigida per Pep Paré.
L'espectacle és gratuït i és durà a terme a la Sala Polivalent de la Biblioteca (3a planta).
Per accedir no caldrà entrar a la Biblioteca, es podrà pujar per les escales del Teatre.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada