divendres, 16 de juliol de 2010

GIMCANA SANT JOAN 2010

BIBLIOTECA CAN SANT JOAN
Tothom espera cada any l'arribada de Sant Joan. Alguns perquè simbolitza l'entrada a l'estiu, els més petits perquè és el començament de les vacances, d'altres més intrèpids pels petards, però a Can Sant Joan sobretot volem que arribi Sant Joan per a celebrar les festes del barri.
Els carrers s'engalanen, els balcons fan goig, sona música, la gent surt a passejar, els veïns participen a les activitats, els nens pugen a les atraccions ... i el Casal Infantil i la Biblioteca preparen la Gimcana Familiar!
Aquest any, com l'anterior, èxit de participació. Pares, mares, tiets, tietes, avis, nens i nenes, etc. tothom ha volgut posar les seves habilitats a prova en un recorregut ple d'activitats divertidíssimes a un ritme frenètic. Onze proves repartides per tot el barri, amb una temàtica centrada en el Pol Nord i el Pol Sud. Una aventura on van participar un total de 13 grups formats per nens i adults i on tots van poder demostrar que a la gent de Can Sant Joan els agraden els reptes i les grans aventures.
Moltes gràcies a tots per a participar i per fer que tot l'esforç invertit en la preparació de l'activitat pagués la pena. Nosaltres per la nostra part un prometem seguir intentant fer-vos gaudir en família.
Fins el proper any!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada