divendres, 17 de juliol de 2009

Salutació de l'alcalde


A Montcada i Reixac tenim dues biblioteques municipals: la de Can Sant Joan i l’Elisenda, inaugurada el 28 de març. Es tracta d’una instal·lació de primer nivell, la joia de la corona dels equipaments del nostre municipi.

Les biblioteques són centres promotors de cultura. Volem que les biblioteques de Montcada i Reixac contribueixin a la dinamització social i al foment de la participació ciutadana, per això hem creat aquest bloc obert a tothom.

Internet és una eina de comunicació bàsica que hem d’aprofitar per establir un contacte directe i un intercanvi fluït d’impressions entre l’administració i la ciutadania.

Mitjançant aquest bloc us farem propostes literàries i d’activitats diverses, i us informarem de les novetats. També esperem rebre els vostres suggeriments i crear un espai per parlar de llibres, música i altres temes relacionats amb la cultura.

Estic segur que els usuaris i usuàries de les biblioteques montcadenques trobareu molt interessant aquest espai virtual i confio a que contribuireu a fer-lo dinàmic i interactiu.

Entres tots i totes estem transformant Montcada i Reixac.

Rebeu una salutació ben cordial,


César Arrizabalaga
Alcalde de Montcada i Reixac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada